Dodaj żółtka do głębokiej miski. Dodaj cukier i ubijaj mikserem przez 7-8 minut.
Do pojemnika dodaj mleko i pastę pistacjową. Dodaj mieszaninę jajek i pistacji, cukier do rondla i wymieszaj.
Przenieś zapiekankę do pieca. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, ale nie gotować.
Wlej mieszaninę do miski i pozwól jej ostygnąć do temperatury pokojowej. Ubij śmietanę w misce.
Do ubitej śmietany dodać krem pistacjowy i dokładnie ubić. Przelej masę do formy i wstaw do zamrażarki na 3 godziny.
Ubij śmietanę w misce. Dodaj kakao i ubij.
Następnie dodaj skondensowane mleko i dobrze ubij. Wlej mieszaninę do formy i wstaw do zamrażarki na trzy godziny.
Do miski miksera dodać maliny. Dosłodzić miodem do smaku i ubić.
Dodaj śmietanę do głębokiej miski i ubij mikserem. Dodać masę malinową i wymieszać.
Wlać mieszaninę do formy. Włóż do zamrażarki na trzy godziny.