Czosnek obierz i wyciśnij przy pomocy praski. Zioła umyj i posiekaj na drobne kawałeczki. Przełóż wszystkie składniki do miski i dobrze wymieszaj z dodatkiem majonezu. Tak powstały sos podziel na 3 części.
Jajka obierz ze skorupek i zetrzyj na grubej tarce. Możesz też rozgnieść je przy pomocy widelca. Odsącz rybę, ułóż na talerzu i rozgnieć widelcem. Zetrzyj ser na tarce z małymi oczkami.
Posmaruj tortillę sosem majonezowym i ułóż na nim rybę. Powinna być rozłożona równomiernie. Przykryj placek z rybą drugim plackiem tortilli, posmaruj sosem majonezowym i ułóż na nim jajka. Następnie na wierzchu ułóż ostatni placek, posmaruj sosem i posyp startym serem.
Zwiń ostrożnie placki w rolkę. Staraj się, by była dobrze zwinięta, tak aby nic nie wypadło ze środka. Umieść w lodówce na ok. 3-4 godziny.