Śniadanie: Podobnie, jak w poprzednich dniach, poranek rozpocznij od wody z cytryną. Następnie zjedz jogurt z łyżką otrębów i 2 gotowane jajka. Po upływie 45 minut możesz napić się kawy lub herbaty bez dodatku cukru. Obiad: Przygotuj filet z ryby na parze i zjedz z sałatką lub gulaszem z cukinii.
Kolacja: Surówka (ok. 250 g) z tartej marchwi, selera i jabłka. Sałatkę skrop oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Do tego 2 kromki ciemnego chleba.
Śniadanie: Na czczo wypij wodę z cytryną. Następnie zjedz twaróg chudy ze świeżymi ziołami oraz pół papryki. Popij zieloną herbatą bez cukru. Obiad: Mały, gotowany filet z piersi z indyka. Do tego surówka z tartej marchwi, selera i jabłka. Sałatkę skrop oliwą z oliwek oraz sokiem z cytryny.
Kolacja: Mix warzyw i zielonej sałaty (rukola, roszponka, lodowa), kromka chleba z otrębami i 20 g twardego sera. Dietę powtórz 3-4 razy. W przeciągu 5 dni chudniemy od 1 do 1,5 kg. Co najważniejsze, zachowujemy odpowiedni balans wartości odżywczych oraz dostarczamy cennych witamin.